Marsveldplein 5 / 5 Place du Champ de Mars

Brussel

De Locatie

Voor een uitstekend visitekaartje van jouw bedrijf ben je op Place du Champ de Mars 5 / Het Marsveldplein 5 op het goede adres. De stijlvolle en volledig gerenoveerde Bastion Tower staat in het hart van Brussel op slechts 15 minuten lopen van Brussel Centraal. Als eerste wolkenkrabber in Brussel is dit met recht een iconisch gebouw te noemen. Vanaf de hogere verdiepingen biedt het fenomenale uitzichten over de stad. De vele inpandige services maken het totaalplaatje compleet. Denk aan dag-en-nacht beveiliging, een bemande receptie, fitnesscentrum, een coffee corner en postafhandeling. Een veelzijdig kantoor in een inspirerende omgeving. Interesse in dit schitterende pand? WehaveAnyspace helpt je graag!

De omgeving

Bereikbaarheid per auto
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Zo is het snelwegen netwerk goed te bereiken door middel van de Belliard tunnel. Daarnaast kost het slechts 30 minuten om naar het internationale vliegveld van Brussel te rijden.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanwege de centrale ligging van het pand zijn er uitstekende verbindingen met vrijwel alle vormen van openbaar vervoer.  Er zijn 5 buslijnen die vlak voor het gebouw stoppen en er bevindt zich een metro- en treinstation op loopafstand waar de Eurostar en de Thalys aankomen en vertrekken. Bovendien is er een taxistandplaats bij de ingang van de Bastion Tower.

Bereikbaarheid

done Nabij metro done Eigen terrein/garage done Nabij bus/tram done Nabij trein

Services

done Pantry done Wi-Fi done 24 Uur toegang done Vergaderzalen done Eigen kantoor done Lift done Inclusief meubels done Bemande receptie done Fitnessruimte done Nabij centrum done Mail handling