Marsveldplein 5 / 5 Place du Champ de Mars

Brussel

De Locatie

Voor een uitstekend visitekaartje van jouw bedrijf ben je op Place du Champ de Mars 5 / Het Marsveldplein 5 op het goede adres. De stijlvolle en volledig gerenoveerde Bastion Tower staat in het hart van Brussel op slechts 15 minuten lopen van Brussel Centraal. Als eerste wolkenkrabber in Brussel is dit met recht een iconisch gebouw te noemen. Vanaf de hogere verdiepingen biedt het fenomenale uitzichten over de stad. De vele inpandige services maken het totaalplaatje compleet. Denk aan dag-en-nacht beveiliging, een bemande receptie, fitnesscentrum, een coffee corner en postafhandeling. Een veelzijdig kantoor in een inspirerende omgeving. Interesse in dit schitterende pand? WehaveAnyspace helpt je graag!

De omgeving

Bereikbaarheid per auto
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Zo is het snelwegen netwerk goed te bereiken door middel van de Belliard tunnel. Daarnaast kost het slechts 30 minuten om naar het internationale vliegveld van Brussel te rijden.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanwege de centrale ligging van het pand zijn er uitstekende verbindingen met vrijwel alle vormen van openbaar vervoer.  Er zijn 5 buslijnen die vlak voor het gebouw stoppen en er bevindt zich een metro- en treinstation op loopafstand waar de Eurostar en de Thalys aankomen en vertrekken. Bovendien is er een taxistandplaats bij de ingang van de Bastion Tower.

Bereikbaarheid

done Nabij metro done Eigen terrein/garage done Nabij bus/tram done Nabij trein

Services

done Wi-Fi done 24 Uur toegang done Lift

Kantoren in de buurt

Marsveldplein 5 Bastion Tower thumbnail

Brussel

Marsveldplein 5 Bastion Tower

Oppervlakte: 20 - 1.000m² 
Prijs is op aanvraag waarom?

Avenue Marnix 13-17  thumbnail

Brussel

Avenue Marnix 13-17

Co-Working of privékantoor
Prijs vanaf €150,- per maand

Handelsstraat 5  thumbnail

Brussel

Handelsstraat 5

Units vanaf 28m2  
Prijs is op aanvraag waarom?

Kunstlaan 56 thumbnail

Brussel

Kunstlaan 56

Oppervlakte: 20 - 1000m²
Huurprijs vanaf €60,- tot €589,- p.m.