Zuiderlaan 91

Brussel

De Locatie

Dit stijlvolle en perfect gelegen kantoorpand "Exiten" in Zellik, onderdeel van de Brussel agglomeratie, is vernoemd naar z'n toplocatie; de afrit 10 van de Brusselse ring waar de het pand naast ligt. Een echte zichtlocatie met een keur aan faciliteiten voor de moderne ondernemer. Zo is er een klimaatinstallatie aanwezig en zonwerend glas. Daarnaast kan je de kantoorruimte inrichten naar eigen smaak en ben je vrij om te werken wanneer en tot hoelaat jij graag zou willen, het pand is namelijk 24/7 toegankelijk.

Vanzelfsprekend is een pand met deze locatie uitstekend te bereiken met eigen vervoer. De afrit naar de snelweg ligt op steenworp afstand. Naar Brussel Centraal is het slechts 20 minuten rijden.

De omgeving

Bereikbaarheid met eigen vervoer
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Naast het pand ligt afrit 10 van de Brusselse ringweg.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Per O.V. is het business center uitstekend te bereiken. Op loopafstand bevindt zich een bushalte die je naar treinstation St. Agatha Berchem brengt vanwaar je met de trein binnen een kwartier op Brussel Centraal Station staat.
 

Bereikbaarheid

done Nabij afrit

Services

done Keuken done 24 Uur toegang done Vergaderzalen done Eigen kantoor done Lift done Zonwerend glas done Airconditioning